Bemiddeling korttijdelijk invalpersoneel in het basisonderwijs

In tijden van krimp en bezuinigingen is het voor scholen lastig om leerkrachten aan de school te binden, terwijl u weet dat over enkele jaren weer vacatures in het basisonderwijs zullen ontstaan. IPPON bemiddelt invalpersoneel met name leerkrachten voor het basisonderwijs die aansluiten op het profiel van uw school.

Wij begeleiding invalpersoneel op uw basisschool

Goede leerkrachten blijven betrokken bij uw school, zonder dat u risico loopt op werkgeversverplichtingen. Wij begeleiden leerkrachten die door ons zijn bemiddeld, zodat zij vakbekwaam op uw school invallen. Invalpersoneel krijgt van ons een invalhandboek van uw school. Daarmee maken zij een start met het inwerken nog voordat ze op uw school aanwezig zijn.

IPPON biedt u de beste combinatie van een flexibel en kwalitatief personeelsbestand in een dynamische arbeidsmarkt!

Vakbekwame leerkrachten die zijn voorbereid!

U bespaart tijd en geld, omdat u niet hoeft te zoeken naar goede invalkrachten voor uw basisschool. Wij handelen de administratie van de vervanging af, zodat u zich kunt richten op uw eigen taken. IPPON zoekt en bemiddelt. Wij zijn ingericht om voor u de beste invaller te vinden.

Vanaf 07.00 uur begint onze werkdag én die van onze invallers. Een betrouwbare vervanging is wat wij nastreven. Juist in die vroege morgen of als vervangen moeilijk wordt! Om dit te bereiken, willen wij graag met u bouwen aan partnerschap. Wij denken graag mee over vervangingsmogelijkheden die het beste zijn voor uw school.

Bemiddeling van specialisten in het bassionderwijs

Ons netwerk bestaat uit specialisten die bereid zijn hun kennis te delen met u en uw team. Denk aan IB-ers, master gecertificeerden en vakleraren lichamelijke oefening. Mocht er binnen uw school tijdelijk behoefte zijn aan een “nieuwe” competentie dan bent u bij IPPON aan het juiste adres. U betaalt de bemiddeling, maar niet de dure kosten van detachering.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Naar onze contactpagina