Missie en visie van IPPON personeelsdiensten

Onze visie

IPPON is een betrouwbaar en inspirerend platform voor het onderwijs, om een verantwoord personeelsbeleid te garanderen ten behoeve van goed onderwijs. 

Onze missie

We zijn het platform voor werken in het primair onderwijs waar kwaliteitsvol onderwijs centraal staat. 

Dit doen we door:

Webber te zijn. We bieden het platform voor werken in het primair onderwijs en we werken met elkaar in netwerken. We werken met elkaar op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. 

Besturen grip te geven op de Totale kosten van Vervangingen d.m.v. bruikbare informatievoorziening en administratieve processen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Nieuwe vormen van leren aan te bieden. Hierbij maken we gebruik van nieuwe technologische middelen. We stimuleren de persoonsgerichte ontwikkeling van (potentiƫle) leraren en onderwijsprofessionals. Daarnaast zetten we maatschappelijke expertise in, enerzijds om antwoord te geven op de arbeidsmarktvraag, anderzijds om kwalitatief vernieuwend onderwijs te kunnen bieden.

 

IPPON wil zich commiteren aan de door de Verenigde Naties opgestelde Sustainable Development Goals doel 4: Verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.