Mobiliteit

Het IPPON mobiliteitscentrum is de plaats waar vraag en aanbod van meerdere besturen bij elkaar wordt gebracht (registratie van vacatures, verplichte mobiliteitskandidaten, vrijwillige mobiliteitskandidaten). Het mobiliteitscentrum bemiddelt tussen partijen.

Bij het mobiliteitscentrum zijn meerdere besturen aangesloten die door middel van samenwerking het netwerk voor mobiliteit vergroten. Hierdoor wordt het voor leerkrachten en onderwijs professionals makkelijker om zich te ontwikkelen op een andere school van een ander bestuur, met baangarantie. 

Leerkrachten en onderwijs professionals die geïnteresseerd zijn in verdere professionele ontwikkeling, verbreding van de horizon, of om andere reden toe zijn aan verandering van de werkomgeving kunnen zich aanmelden via de volgende link: Mobiliteitskandidaat

Werkgevers die opzoek zijn naar professionals voor in hun organisatie kunnen contact opnemen met IPPON voor meer informatie. 

 

Mobiliteitsmogelijkheden

één van de mogelijkheden is met behoud van je vaste contract werken als pooler. In onderstaand filmpje verteld Marieke Reuvers hoe zij haar werk als pooler ervaart.