Inschrijven/aanmelden

Veel gestelde vragen

Wat als ik me aanmeld, maar ik voldoe niet aan alle eisen?

Helemaal geen probleem. We laten je precies weten wat we allemaal nodig hebben. En als je hieraan niet kunt voldoen, zullen we je helpen, of we melden je weer af.

Kan ik bellen als ik lang niets hoor?

Als je even niets van ons hebt gehoord, wil dat meestal zeggen dat we de zaken aan het uitzoeken zijn. Wacht dan nog even. Maar duurt het te lang, dan is dat slordig van ons. Bel ons dan gerust.

Wat als ik tussendoor iets anders vind?

Als we je nog geen duidelijkheid hebben gegeven over een plaatsing, dan kun je je natuurlijk altijd afmelden. Doe dit het liefste per e-mail, maar kan ook per telefoon. Als je wel een aanstelling hebt gekregen bij een school, maar er komt toch iets heel interessants op je pad, laat het ons dan ook even weten. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wat kost dit?

Onze dienstverlening is gratis voor jou. IPPON heeft met de scholen waarvoor wij bemiddelen een contract, dat zorgt ervoor dat wij ons kunnen richten op het vinden van de juiste match tussen leerkracht en school.

Kan ik reageren op de vacatures als ik niet sta ingeschreven bij IPPON?

Je kan altijd reageren op de vacatures zonder ingeschreven te staan bij IPPON. We adviseren je wel aan te melden bij IPPON, zodat wij je kunnen aanbevelen bij de scholen voor een lange vervanging.

Wat kan ik verwachten als ik me inschrijf bij IPPON

We vragen jou een dossier aan te leveren met gegevens die nodig zijn om je uit te betalen. Zodra je via IPPON aan het werk gaat zorgt IPPON ervoor dat je snel wordt uitbetaald. Daarnaast vragen we jou om met ons kennis te maken op een intakebijeenkomst of via een skypegesprek. Doordat we elkaar kennen kunnen we jou beter van dienst zijn.

Kan ik me ook inschrijven als onderwijsassistent?

Jazeker! Er zijn meerdere scholen die regelmatig bij IPPON opzoek gaan naar een onderwijsassistent voor korte of lange tijd.

Wanneer kan ik aan het werk bij IPPON?

Je kan via IPPON aan de slag als invalleerkracht, vakleerkracht of onderwijsassistent als je een intakebijeenkomst hebt bijgewoond. Hierin maken we met persoonlijk elkaar kennis en leggen wij de werkwijze van IPPON uit. Tevens informeren wij je graag over de scholen die bij IPPON zijn aangesloten en onze werkwijze rondom invalwerk. Als wij alle documenten in ons bezit hebben die nodig zijn voor uitbetaling, dan is het mogelijk om ingepland te worden via IPPON. 

 Ik heb me ingeschreven maar nog geen inloggegevens ontvangen

Het kan zijn dat de inlogcodes in je ongewenste mail terecht zijn gekomen. Kan je de inlog daar niet vinden, en heb je je 3 werkdagen geleden of meer ingeschreven? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 0318-830244.