Onze dienstverlening

Wat kunnen wij voor invalpersoneel betekenen:

Doeltreffende bemiddeling naar (tijdelijk) werk.

Wij zijn niet zomaar een bemiddelingsbureau. Wij maken een match met een school die echt bij je past. Tijdens het intakegesprek bespreken we onder andere jouw ervaringen, wensen en loopbaanplanning in het onderwijs. Op deze manier weten wij wie je bent en wat je wilt.

Professionalisering en voorbereiding op het Lerarenregister.

Wij vinden dat ménsen het verschil maken. Daarom willen we meewerken aan jouw professionalisering. Samen bouwen we verder aan je competenties, door gerichte werkervaring vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. Tevens richt IPPON zich op de ontwikkelingen rondom het lerarenregsiter. Wanneer je op meerdere scholen binnen IPPON goed blijkt te functioneren is er de mogelijkheid dat je wordt opgenomen in ons Mobiliteitsteam. Het Mobiliteitsteam bestaat uit een aantal geselecteerde leerkrachten die in aanmerking komen voor het volgen van studiedagen en bijscholingen. 

Begeleiding en schoolspecifiek invalhandboek.

Wij begeleiden jou, zodat je voorbereid op de school binnen komt. Invallers hebben digitaal toegang tot het invalhandboek van de school. Je kunt je thuis al inlezen in de schoolsituatie. Je zult merken dat je snel je weg vindt binnen de school en aansluiting vindt bij het team.

Als invaller bij IPPON kom je tijdelijk in dienst van het schoolbestuur of de school, je werkt daardoor conform de CAO PO 2013. Wat dit voor jou betekent leggen we je uit tijdens het intakegesprek. Na de intake krijg je je inloggegevens voor ‘Mijn IPPON’, waarmee je digitaal in ons proces kunt meedraaien.

Beheer van jouw dossier.

Na iedere invalbeurt ontvang je een uitbetaling van de gewerkte uren. Om deze uitbetaling vlot te laten verlopen beheert IPPON jouw documenten die nodig zijn voor de uitbetaling. Hierdoor heb je tijdens de invaldag geen zorgen over de administratieve afhandeling van jouw gewerkte uren. Op de dag dat je invalt stuurt IPPON jouw uitbetalingsdocumenten door aan het juiste administratiekantoor. 

 

 

Direct aanmelden als invaller